S 255 North Sea - 2008

S 255 "NORTH SEA" OMBYGGET
 
S 255 “North Sea” blev tilbageleveret til partsrederiet af samme navn, 16 Maj 2008, efter 4½ måneds ombygning.
”North Sea” er ombygget med firkantet hæk, nye spil og tromler, nyt hydraulikanlæg, nyt lukaf, messe og kabys samt nyt fangstbehandlingsarrangement.
 
Hækarrangementet er indrettet og udformet i nært samarbejde med rederiet, og vil gøre skibet i stand til at drive effektivt 2-trawlsfiskeri.
 
I forbindelse med den nye aptering er der lavet en række støjdæmpende tiltag, hvilket har resulteret i en halvering af støjniveauet, i forhold til før ombygning.
 
Fangstbehandlingsdækket er fornyet komplet, i tæt samarbejde med KM-Service. Dette firma har bla leveret en nyudviklet automatisk rejekoger og køle-karrusel. Endvidere er der opbygget separat kølerum for opbevaring af kogte rejer.
 
Værftet takker rederiet, Leif Steffensen, Karl-Arne Nielsen og Thomas Samuelsen for et godt samarbejde !


 
Til forside
 
Odd Lundberg AS og Karstensens Skibsværft har indgået kontrakt om design og bygning af en 69,99 m kombineret snurper / trawler !
Det svenske rederi TORÖNLAND FISKERI HB fra Fiskebäck ved Göteborg, har hos Karstensens Skibsværft A/S i Skagen bestilt 2 stk. 49,99 meter pelagiske trawlere, som skal leveres til rederiet i oktober 2019.
Find os
UK
Vis alle nyheder

Karstensens Skibsværft A/S

Vestre Strandvej 17

9990 Skagen

 

Tlr.: +45 9844 1311

Cvr.nr.: 10 85 95 81

Skibe ved værftet