KS elektro job

                                                                                                                                                                             

 

Har du lyst til at være med til at bygge fremtidens fiskeskibe, som er kendetegnet ved høj kvalitet og en høj grad af kundetilpassede løsninger, som skabes gennem tværfagligt samarbejde mellem rederi, værft og leverandører.

Vi har ordrebogen fuld af spændende projekter og søger en målrettet og energisk teknisk koordinator, der skal styrke projektkoordinationen mellem produktion, teknisk afdeling og slut-kunde.

KS Elektro A/S er ansvarlig for el- og elektronikinstallationer på Karstensens Skibsværfts nybygnings- og ombygningsopgaver. Dertil løser KSE opgaver til eksterne parter fra den maritime industri indenfor energioptimering, LED retrofit-løsninger, produktion af tavler og installation af alle former for elektronisk udstyr, samt diverse design og dokumentationsopgaver, som løses af vores in house ingeniører i teknisk afdeling.

Dine opgaver

Du bliver vores projektkoordinator (og gerne tavlespecialist) og skal stå for at koordinere og projektere eksempelvis hovedtavler på nybygnings- og reparationsprojekter. Som projektkoordinator bliver det din opgave at indhente tilbud og udvælge leverandører, tilrette tegninger, samt at rådgive kunden og stå for den praktiske koordinering under installation. Du bliver ansvarlig for opstart af hovedtavler / PMS og står for klassetest i samarbejde med klasseselskaberne.

Vi tilbyder

·​At du bliver en del af en spændende koncern, hvor der bygges og leveres skibe af høj kvalitet og på et højt teknologisk niveau.

·​Spændende og udviklende arbejdsopgaver på ung virksomhed blandt engagerede kollegaer.

·​Et alsidigt og varierende job, hvor du får gode muligheder for at påvirke din fremtidige udvikling, såvel opgave- som karrieremæssigt.

·​Attraktiv løn og gode ansættelsesforhold.

Din baggrund

·​Du er uddannet El ingeniør eller maskinmester med elektriker baggrund el. lign.

·​Du er engageret, brænder for faget og har særlig interesse for det maritime, du er grundig og kvalitetssøgende i dit arbejde.

·​Du samarbejder godt på tværs af teams, og er professionel i forhold til kunder og leverandører.

·​Du har kendskab til Power Management Systemer og generator-tavler og -beskyttelser

·​Du er erfaren bruger af programmerne: SEE++, MS Office, Autocad.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Tommy Falk Mikkelsen på 2687 4410.

Ansøgning sendes til: job@kselektro.dk
Ansøgningsfrist: 24.04.2022
Tiltrædelse: Snarest

KS Elektro er et ungt firma, der har stor erfaring og stærke kompetencer indenfor levering af el- og elektronik løsninger til den maritime industri. Firmaet beskæftiger 95 medarbejdere, og har fuldt blus på ordrebogen, hvilket sikrer virksomheden fuld beskæftigelse frem til 2025. Mere information om KS Elektro findes på: www.kselektro.dk                                                                                                                                                                                  

-

News​

Pressemeddelelse 27.10.22: Karstensens Skibsværft køber værft i Gdansk
Karstensens Skibsværft har købt værftsanlæg i Gdansk og fremtidssikrer herved nybygningsproduktionen med værftsfaciliteter, der er særdeles velegnet til skrogbygning.
Read more
New order #474 – ”FINNUR FRÍÐI”
Rederiet Krossbrekka P/F fra Gøtu på Færøerne og Karstensens Skibsværft A/S har indgået kontrakt om en ny 88,00 m Pelagisk Snurper / Trawler.
Read more
New order #473 "POLARBRIS"
Reder Kjell-Gunnar Hoddevik og partnere Johnny Årvik og Jan-Ove Langeland i rederiet Polarbris AS har bestilt et nyt 43,50 m snurrevodsfartøj hos Karstensens Skibsværft A/S.
Read more

​Karstensens Skibsværft A/S

Vestre Strandvej 17

9990 Skagen

Phone: +45 9844 1311

Cvr.nr.: 10859581

Are you searching for something specific?