Nybygning af skibe og både

Karstensens Skibsværft A/S er et skibsværft med lange traditioner. Værftet blev etableret i 1917, og ejes og drives i dag af 3.generation og 5 ledende medarbejdere.

Traditionelt har aktiviteten været nybygning af fiskeskibe, men værftet har i de senere år også bevæget sig ind på et nyt marked med bygning af skibe til det danske søværn. Endvidere har værftet tidligere bygget mindre færger.

Værftet kan tilbyde nybygning af de fleste skibstyper op til en længde på ca. 135 meter. Karstensens Skibsværft A/S fremstår i dag som et rationelt og top moderne med knap 200 ansatte.
 
De ansatte er højt kvalificeret fagfolk med lang erfaring indenfor skibsbygning. Dette genspejler sig i høj standard og god kvalitet på produkter og tjenester. Værftet praktiserer et eget udviklet kvalitetssikringsprogram på alle projekter, noget som bidrager til øget kvalitet og reducerer driftsproblemer på skibene. Værftet har egne folk indenfor design og konstruktion. Skrog og stålproduktion sker i samarbejde med værfter i Øst Europa.

Karstensens Skibsværft A/S har altid lagt en evne i at konstruere og bygge effektive og driftssikre skibe. Gennemtænkt design og arrangement i nært samarbejde med rederierne giver praktiske og effektive løsninger.
 
Rigtigt valg af teknisk udstyr, maskineri og materialer i alle system danner grundlaget for det bedst mulige slut-resultat. Værftet udfører konkurrencedygtige løsninger, design, planlægning, beregninger, udvælgelse af godkendte leverandører og rationel og effektiv bygning af det godkendte projekt.
 
Gennemføring af projekter er baseret på overholdelse af aftalte leveringstider og priser, samtidig med fleksibilitet for kontinuerlig opdatering af projektet med ny teknologi og løsninger.
 
Målet er at få tilfredse kunder og levere kvalitetsprodukter, og have et betydeligt antal trofaste kunder som til stadighed kommer tilbage.


 
Til forside
Odd Lundberg AS og Karstensens Skibsværft har indgået kontrakt om design og bygning af en 69,99 m kombineret snurper / trawler !
Det svenske rederi TORÖNLAND FISKERI HB fra Fiskebäck ved Göteborg, har hos Karstensens Skibsværft A/S i Skagen bestilt 2 stk. 49,99 meter pelagiske trawlere, som skal leveres til rederiet i oktober 2019.
Find os
UK
Vis alle nyheder

Karstensens Skibsværft A/S

Vestre Strandvej 17

9990 Skagen

 

Tlr.: +45 9844 1311

Cvr.nr.: 10 85 95 81

Skibe ved værftet