Reperation og ombygning af både og skibe

Skibsreparationer
Karstensens Skibsværft A/S har en stor fast skibsbygnings- og stålreparationsafdeling, der udfører alle arbejder omkring stålreparationer - hurtigt og kvalitetsmæssigt i top.
 
Karstensens Skibsværft A/S udfører som et af de sidste værfter i Danmark nybygninger i eget regi. Dette betyder, at medarbejderne kontinuerligt bliver opdateret med nye teknikker vedrørende skibsbygning og skibskonstruktion.
 
Værftets medarbejdere i skibsreparationsafdelingen behersker alle former for arbejder omkring:
 
  • Stålreparationer 
  • Aluminium
  • Rustfrit stål
 
Motorreparationer
Karstensens Skibsværft A/S har stor kompetence og erfaring med installation, vedligeholdelse og reparation af alle fabrikater af motorer.
 
  • Motorreparationer af alle mærker.
  • Propeller - reparation og renovering.
  • Hydrauliske installationer.
 
Staben af medarbejdere i motorafdelingen udbygger kontinuerligt deres viden og arbejdsmetoder, således at alle arbejder løses systematisk og kvalitetsmæssigt i top.
 
Motorafdelingen udfører alle arbejder omkring fremdrivning, arbejdsmaskiner og sanitære forhold ombord.
 
Overfladebehandling
Karstensens Skibsværft A/S udfører alle former for overfladebehandling af skibe i blandet den opvarmet malerhal. Medarbejderne har stor erfaring indenfor området og derfor kan garanteres maksimal beskyttelse mod tæring og korrosion.
 
Tilbud gives på følgende arbejder:
 
  • Højtryksspuling
  • Sandvask 
  • Sandblæsning 
  • Bundsmøring og sprøjtemaling
 
Karstensens Skibsværft A/S har samarbejde med førende producenter af maling til maritimt brug. Dette samarbejde kombineret med medarbejdernes erfaring betyder, at værftet er på forkant med maritime malingssystemer samt optimale påføringsteknikker. På den måde opnås maksimal beskyttelse på alle områder og på alle typer af skibe.
 
Aptering
Værftets tømrer-/snedkerafdeling består af ca. 10 ansatte, der alle er garant for kvalitetsarbejde inden for deres områder.
 
Afdelingen udfører alle former for apteringsarbejde ombord, herunder montering af standard elementer såvel som håndværksarbejde tilpasset det aktuelle behov.
 
Træskibe
Afdelingen udfører alle arbejder omkring vedligeholdelse og reparation af træskibe.


 
Til forside
Odd Lundberg AS og Karstensens Skibsværft har indgået kontrakt om design og bygning af en 69,99 m kombineret snurper / trawler !
Det svenske rederi TORÖNLAND FISKERI HB fra Fiskebäck ved Göteborg, har hos Karstensens Skibsværft A/S i Skagen bestilt 2 stk. 49,99 meter pelagiske trawlere, som skal leveres til rederiet i oktober 2019.
Find os
UK
Vis alle nyheder

Karstensens Skibsværft A/S

Vestre Strandvej 17

9990 Skagen

 

Tlr.: +45 9844 1311

Cvr.nr.: 10 85 95 81

Skibe ved værftet