News

KS Elektro A/S udvider og etablerer sig på Hanstholm Havn

Fuld pressemeddelelse: KS Elektro A/S udvider og etablerer sig på Hanstholm Havn

Skagen-virksomheden KS Elektro A/S udvider med en afdeling på Hanstholm Havn. KS Elektro overtager pr. 16. april MarineServicens aktiviteter i Hanstholm og den daglige drift vil fremover blive varetaget af Peter Svane. 


​KS Elektro A/S er leverandør af maritime el- og elektronikløsninger og blev etableret i 2016 af Tommy Falk Mikkelsen og Karstensens Skibsværft A/S i Skagen. Virksomheden beskæftiger i dag 65 elektrikere, elektronikteknikere og ingeniører, og er primær leverandør på el- og elektronik opgaver på Karstensens Skibsværfts nybygninger og ombygningsprojekter. KS Elektro løser også opgaver for eksterne parter fra den maritime industri og er specialiserede inden for energioptimering, LED retrofit-løsninger, produktion af tavler og installation af alle former for elektronisk udstyr, samt diverse design og dokumentationsopgaver, som løses af virksomhedens egne ingeniører på tegnestuen. KS Elektro A/S forhandler og servicerer stort set alt skibselektronik, såsom Furuno, Simrad, Sailor, Scanmar og lignende.

Tommy Falk Mikkelsen er meget tilfreds med udvidelsen og udtaler: ”Jeg glæder mig over at have fået muligheden for udvide KS Elektro med en afdeling i Hanstholm. Der er stort potentiale i området og vi kan være mere fleksible og yde bedre service til vores kunder med to afdelinger som arbejder tæt sammen fra 2 af Danmarks vigtigste fiskerihavne.”

Hanstholmafdelingens daglige leder bliver Peter Svane. Han har været med i KS Elektro A/S siden virksomhedens opstart i 2016, men har lang erfaring med at udføre serviceopgaver og installationer af skibselektronik. I Skagen har Peter været beskæftiget med elektronikinstallationer på nybygninger og serviceopgaver på Karstensens Skibsværft A/S. Peter Svane er bosiddende på Mors og er glad for muligheden for at kunne fortsætte arbejdet i området. Planen er at KS Elektro vil fortsætte med MarineServicens aktiviteter, men i løbet af det kommende år vil udvide virksomheden med 2 ekstra kollegaer.

Henrik Skovmose vil stadig være tilknyttet virksomheden, men har længe ønsket sig at få mere tid til at varetage MarineServicens rolle som Olex Distributør og udvikle Subsea Survey virksomheden, som er beliggende på samme adresse. ”Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke alle mine kunder for den tillid de har vist mig igennem årerne. Det er med sindsro, at jeg afhænder MarineServicens aktiviteter til KS Elektro. Jeg vil fortsat være en del af virksomheden, og jeg håber at kunder og samarbejdspartnere fortsat vil støtte op omkring vores virke i Hanstholm,” udtaler Henrik Skovmose i forbindelse med overtagelsen.

Der vil ikke blive afholdt nogen reception i forbindelse med overtagelsen, men både Peter Svane og Henrik Skovmose glæder sig til at byde gamle og nye kunder velkomne på Kai Lindbergs gade og har kaffe på kanden og mange spændende introduktionstilbud klar til åbningen.

KS ELEKTRO A/S

Kai Lindbergs Gade 55

DK-7730 Hanstholm

Tel. 88 17 82 00

News​

New order #466 CHRISTIAN Í GRÓTINUM
OWNERS FAMILY RASMUSSEN / CHRISTIAN Í GRÓTINUM OF KLAKSVIK ON FAROE ISLANDS HAS ORDERED A 89,35 m PELAGIC PURSER/TRAWLER
Read more
Karstensen Gruppen leverer positivt resultat
Karstensen Gruppens virksomheder har afsluttet regnskabet for 2019 og leverer et positiv resultat på DKK 31,5 mio. efter skat.
Read more
New Order #464 MYGGENÆS
Owners Lynge Fiskeri A/S, Thyborøn/Hanstholm has ordered a 36,00 Whitefish Trawler. The Hull is expected to Skagen in June 2021 with finished vessel delivery in December 2021.
Read more

​Karstensens Skibsværft A/S

Vestre Strandvej 17

9990 Skagen

Phone: +45 9844 1311

Cvr.nr.: 10859581

Are you searching for something specific?