Som de fleste nok ved, skal vi snart i gang med den Digitale Dagseddel. Du vil på onsdag eller torsdag blive indkaldt til et info-møde hvor vi viser brugen af APP’en og ligeledes hvordan du kan registrere tid på de opstillede Tidsregistreringsskærme. På dette møde vil du også kunne få hjælp til installation af APP'en hvis det driller. Det vil være en stor fordel at du har installeret APP’en inden mødet, og du kan følge nedenstående vejledning​ - der er både en engelsk og dansk version. Kontakt kontoret eller få hjælp fra dine kollegaer  til installation og opsætning af APP'en

News​

Pressemeddelelse 26.06.23: Karstensen Gruppen opnår positivt resultat i 2022 på trods af udfordringer
Karstensen Gruppen, der består af virksomhederne Karstensens Skibsværft, Danish Yachts, Karstensen Shipyard Poland, KS Elektro og Nuuk Værft, har offentliggjort regnskabet for 2022. Resultatet viser en positiv indtjening, som dog er mindre end forventet på grund af forskellige udfordringer udefra.
Read more
Pressemeddelelse 27.10.22: Karstensens Skibsværft køber værft i Gdansk
Karstensens Skibsværft har købt værftsanlæg i Gdansk og fremtidssikrer herved nybygningsproduktionen med værftsfaciliteter, der er særdeles velegnet til skrogbygning.
Read more
New order #474 – ”FINNUR FRÍÐI”
Rederiet Krossbrekka P/F fra Gøtu på Færøerne og Karstensens Skibsværft A/S har indgået kontrakt om en ny 88,00 m Pelagisk Snurper / Trawler.
Read more

​Karstensens Skibsværft A/S

Vestre Strandvej 17

9990 Skagen

Phone: +45 9844 1311

Cvr.nr.: 10859581

Are you searching for something specific?