25.01.2024

KS Elektro A/S søger Produktionschef


Vi har travlt og søger en målrettet og energisk produktionschef, der skal styrke ledelsen af KS Elektros produktion og drift.

KS Elektro A/S er ansvarlig for el- og elektronikinstallationer på Karstensens Skibsværfts nybygnings-, reparations- og ombygningsopgaver. KS Elektro står således for produktion af tavler og installation af alle former for elektronisk udstyr, samt udfører skræddersyede energioptimeringsløsninger i tæt samarbejde med Karstensens Skibsværft A/S.
KS Elektro er en ung virksomhed, som er vækstet på få år til i dag at være 100 medarbejdere, fordelt på 2 lokationer i Skagen. Ud af de 100 medarbejdere er 11 lærlinge.

Dine opgaver

Stillingen som produktionschef er en nyoprettet stilling, hvor du bliver ansvarlig for den daglige drift af KS Elektro. Her vil du i samarbejde med administrerende direktør stå for at optimere virksomhedens produktion og drift. Dine opgaver bliver, blandt andet, at udarbejde og følge op på projektkalkulationer, planlægge ressourcefordelingen i produktionen, samt arbejde med optimering af time- og materialeforbrug i produktionen.

Du skal kunne fungere som en effektiv stedfortræder for den administrerende direktør, og du skal være god til at træffe beslutninger. Du skal være interesseret i, og god til, at motivere og lede kollegaer fremad mod fælles optimerede mål. Udover at blive en central medarbejder i KS Elektros stab af medarbejdere, vil du få en stor kontaktflade til kollegaerne på Karstensens Skibsværft, som du vil have et tæt samarbejde med. Du bliver derfor en del af et stort og tværfagligt team, der gennem samarbejde skaber helt enestående resultater.

Vi tilbyder

  • ·At du bliver en del af en spændende koncern, hvor der bygges og leveres skibe af høj kvalitet og på et højt teknologisk niveau.
  • Spændende og udviklende arbejdsopgaver i en ung virksomhed blandt engagerede kollegaer.
  • Et alsidigt og varierende job, hvor du får gode muligheder for at påvirke din fremtidige udvikling, såvel opgave- som karrieremæssigt.
  • Attraktiv løn og gode ansættelsesforhold.

Din baggrund

  • ​Du har erfaring med produktionsstyring og -planlægning –og har eventuelt kendskab til el-branchen.
  • Du har erfaring med økonomistyring og projektledelse – eventuelt i el- og teknik-branchen.
  • Du er engageret og har særlig interesse for det maritime.
  • Du er grundig og kvalitetssøgende i dit arbejde.
  • Du samarbejder godt på tværs af teams, og er professionel i forhold til kunder og leverandører.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Tommy Falk Mikkelsen på 2687 4410 / tfm@kselektro.dk.

Ansøgning sendes til: job@kselektro.dk

Ansøgningsfrist: 25.02.2024
Tiltrædelse: Snarest

News​

Pressemeddelelse 26.06.23: Karstensen Gruppen opnår positivt resultat i 2022 på trods af udfordringer
Karstensen Gruppen, der består af virksomhederne Karstensens Skibsværft, Danish Yachts, Karstensen Shipyard Poland, KS Elektro og Nuuk Værft, har offentliggjort regnskabet for 2022. Resultatet viser en positiv indtjening, som dog er mindre end forventet på grund af forskellige udfordringer udefra.
Read more
Pressemeddelelse 27.10.22: Karstensens Skibsværft køber værft i Gdansk
Karstensens Skibsværft har købt værftsanlæg i Gdansk og fremtidssikrer herved nybygningsproduktionen med værftsfaciliteter, der er særdeles velegnet til skrogbygning.
Read more
New order #474 – ”FINNUR FRÍÐI”
Rederiet Krossbrekka P/F fra Gøtu på Færøerne og Karstensens Skibsværft A/S har indgået kontrakt om en ny 88,00 m Pelagisk Snurper / Trawler.
Read more

​Karstensens Skibsværft A/S

Vestre Strandvej 17

9990 Skagen

Phone: +45 9844 1311

Cvr.nr.: 10859581

Are you searching for something specific?